Gal Gadot kauhistui Joss Whedonin huonoa käytöstä Justice Leaguen lisäkuvauksissa

Synkät pilvet kasaantuvat Whedonin ylle.

Justice League on lippukassakatastrofi. Toivottavasti tästä Zack Snyderin pannukakusta kirjoitetaan vielä pitkä artikkeli, jossa selostetaan seikkaperäisesti, kuinka Snyderin DCEU-haaveet romuttuivat hiljalleen henkilökohtaisen tragediankin takia, ja kuinka Joss Whedonin piti kuvata elokuva valmiiksi.

Lopulta elokuvasta julkaistiin vielä Justice Leaguen Snyder Cut.

Useampikin elokuvan parissa työskennellyt ihminen on paljastanut Whedonin toimineen epäammattimaisesti eri projektien kuvauksissa.

Justice Leaguessa näyttelevän Ray Fisherin paljastukset aiheuttivat sen, että Warner Bros. -studio käynnisti sisäisen tutkimuksen Whedonin toimista. Warner ei julkistanut tutkimuksensa tuloksia, mutta Whedon sai potkut studion tulevasta HBO:n The Nevers -projektista, joten jotain mätää sieltä on löytynyt.

Nyt Wonder Woman -tähti Gal Gadot on jakanut oman kokemuksensa Whedonista.

– Hän uhkasi päättää urani, jos teen asialle jotain. Hän uhkasi tekevänsä urastani kärsimysten tien, Gadot kertoi aiemmin israelilaisen tv-aseman haastattelussa.

Gadot puhui asiasta myös tuoressa Elle-lehden numerossa. Näyttelijätär kertoi olleensa kauhuissaan, mutta hän marssi kuitenkin heti Warnerin edustajien juttusille.

– Nappasin härkää sarvista. Warnerin pomot tekivät heti asialle jotain. Olin pöyristynyt siitä, että hän oli kehdannut sanoa minulle niin. Ja koska hän pystyi sanomaan sen minulle, hän pystyisi tekemään sen kenelle tahansa. Tein mitä minun piti tehdä. Kerroin kaikille, ettei ole millään lailla okei puhua tuollaisia.

Käytös ei ole ilmeisesti lainkaan uutta Whedonille. Samanlaisia tarinoita on kuultu jo Buffy, vampyyrintappajan ajoista lähtien.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut