Game of Thrones -fanit tarkkana: Brittien postilaitos julkaisi juuri GoT-keräilypostimerkkejä – ja niitä voi tilata Suomeen

Iso-Britannia kunnioittaa vahvasti brittivetoista Game of Thronesia julkaisemmalla sarjan postimerkkejä.

Yhteensä kymmenen hahmoa saa oman merkkinsä. Mukana ovat Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Jon Snow (Kit Harington) ja Arya Stark (Maisie Williams) sekä brittinäyttelijät Lena Headey (Cersei Lannister), Sophie Turner (Sansa Stark) ja Charles Dance (Tywin Lannister).

Myös Stark (Sean Bean) and Olenna Tyrell (Dame Diana Rigg) saivat oman merkkinsä. Peter Dinklage (Tyrion Lannister) ja Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) kehystävät kokoelmaa.

Sitten on vielä toinen viiden merkin sarja, joissa nähdään sarjan pahiksia aina Night Kingistä White Walkereihin sekä Rautavaltaistuin, lohikäärmeet ja hurjasudet.

Saatavilla on myös keräilykirja, joka kurkistaa sarjan lavasteiden taakse ja esittelee erilaisia hahmotelmia sekä sarjan taidetta.

Osa keräilyesineistä on rajoitettu vain 1 500 kappaleeseen.

Merkit tulevat myyntiin 23. päivä, mutta niitä voi tilata Royal Mailin sivuilta ennakkoon. Sinun tarvitsee vain luoda tili sivustolle.

Allekirjoittanut teki jo testitilauksen. Presentation Pack, jossa on molemmat postimerkkisarjat sekä Westerosin kartta maksoi vain vaivaiset 14 euroa posteineen.

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät jutut