Nuori Game of Thrones -kaunotar kertoo tulevasta supersankarileffasta: ”Se tulee mullistamaan koko genren”

Game of Thrones -tähti Sophie Turner nähdään X-Men: Dark Phoenixin pääosassa. Turner näyttelee siinä Jean Greytä eli Feeniksiä.

Dark Phoenixin on ohjannut Simon Kinberg. Sekä Kinberg että Turner hehkuttavat elokuvan muuttavan koko supersankarielokuvagenren.

Turner kertoi Empire-lehden haastattelussa Dark Phoenixin olevan synkkä ja rosoinen draama. Koko kuvaustiimi halusi luoda jotain mullistavaa, jotain uutta.

– Mullistamme kaiken. Halusimme luoda kokonaan uuden supersankarigenren, Turner sanoo.

Elokuvan keskiössä on Jean Grey, joka tajuaa, että hän on saavuttanut voimiensa avulla jumalan aseman. Samalla hän huomaa, että toinen, paljon ilkeämielisempi persoonallisuus kasvaa hänen sisällään. Vaikka Ryhmä-X lähtee avaruuteen, on elokuvan keskiössä Jean ja hänen jopa maanläheinen tarinansa.

– Luettuani käsikirjoituksen, tajusin, että kyseessä on upea supersankarielokuva, vaikka kerromme samalla myös henkilökohtaisemman tarinan. Tutkimme syvemmin hahmon mielenterveysongelmia. Se on tärkeä osa koko tarinaa. Etsin lähtökohtia skitsofreniasta ja dissosiatiivisesta identiteettihäiriöstä. Elokuva kertoo kahtiajaosta. Pimeys ja valo, ne ovat hänen sisällään. Sisällään hän kamppailee täysin vieraan persoonan kanssa, Turner kertoo.

Kuulostaa hieman Loganilta: synkkä, henkilökohtainen ja hahmovetoinen. Toimii!

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut