Kaiva kalenteri esiin: Avatarin jatko-osat, Deadpool 2, X-Men: Dark Phoenix ja New Mutants saivat ensi-iltapäivänsä

Avatarit ovat saaneet ensi-iltapäivänsä jo melko hyvissä ajoin. Avatar 5:n ensi-ilta on nimittäin varmistettu vuodelle 2025. Toivottavasti ei nyt vaan tulisi mitään esteitä.

Avatarin jatko-osat nähdään tosiaankin vasta useamman vuoden päästä. Avatar 2:n ensi-iltapäiväksi on merkattu 18. joulukuuta 2020 ja Avatar 3 nähdään tasan vuoden päästä siitä. Sitten tuleekin pidempi väli, ja Avatar 4:n ensi-ilta on vasta joulukuussa 2024 ja Avatar 5 vuoden päästä siitä.

Ensimmäisen Avatarin ohjasi, käsikirjoitti, tuotti ja leikkasi James Cameron. Pääosissa nähtiin Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez ja Sigourney Weaver. Tulevista elokuvista ei ole vielä minkäänlaista tietoa.

Foxin omaan Marvel-maailmaan kuuluvat New Mutantsit ja Deadpool saivat läheiset ensi-iltapäivät. New Mutants nähdään huhtikuun 13. 2018 ja Deadpool 2 heti perään kesäkuun ensimmäisenä päivänä. X-Men: Dark Phoenixin ensi-ilta on taas marraskuun 2. 2018.

New Mutantsin on käsikirjoittanut ja ohjannut Josh Boone. New Mutants on ilmeisesti sidottu Dark Phoenixiin erittäin vahvasti, sillä niitä kuvataan samaan aikaan Montrealissa.

Deadpool 2:n on taas ohjannut John Wick -ohjaaja David Leitch. Ryan Reynolds on tietenkin punanuttuinen suupaltti Deadpool. Myös muut ensimmäisen osan näyttelijät ovat lupautuneet palata rooleihinsa. Heidän lisäkseen nähdään ainakin Zazie Beetz Dominona ja Josh Brolin Cablena.

X-Men: Dark Phoenixin näyttelijät ovat vielä hieman pimennossa, mutta ainakin Tye Sheridan ja Alexandra Shipp palaavaat rooleihinsa Kyklooppina ja Stormina. Sophie Turner on tietenkin Dark Phoenix. Vanhojen tuttujen mutanttihahmojen sopimukset loppuivat X-Men: Apocalypseen, joten on epäselvää nähdäänkö James McAvoyta, Michael Fassbenderiä ja Jennifer Lawrencea leffassa ollenkaan.

Lähde: ComicBook, ComicBook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut