Hänet nähdään Vareksen roolissa ensi kesänä – Nimekäs porukka valmistaa alaikäisiltä kielletyn kesäkomedian

Jospa sitä lähtisi teatteriin.

22.5.2023 09:01

Yksityisetsivä Jussi Vareksesta ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään. Ensin Reijo Mäen suosikkihahmon roolissa nähtiin Juha Veijonen, myöhemmin Antti Reini. Nyt turkulainen sankari palaa kesäteatterin näyttämöllä.

Emma Teatterissa Naantalissa toteutetaan Vares-näytelmä, jonka ohjauksesta vastaa Turun Kapunginteatterin johtaja, ohjaaja ja näyttelijä Mikko Kouki. Esitys pyörii Naantalissa kesäkuun 1. päivästä elokuun 12. päivään.

Vareksen roolissa nähdään Kari-Pekka Toivonen. Muissa rooleissa näyttelevät Kaisa Leppänen, Miska Kaukonen ja Tom Petäjä. Esitys perustuu Mäen Vares-kirjaan Kolmijalkainen mies, ja kesäkomediaksi sen on sovittanut Satu Rasila. Esityksen ikäraja on 18 vuotta.

Synopsiksessa kirjoitetaan: ”Rakkaus on pahinta huumetta. Sen joutuu toteamaan Vareskin, jonka kovan ulkokuoren alla taitaa sykkiä pesunkestävän romantikon sydän. Luvassa on paitsi ehtaa aamoria, myös kimurantteja rikoksia, jännitystä ja naurua, kun sankarimme koittaa selvittää katoamistapausta. Matkalla tulee vastaan sen verran erikoisia kriminaaleja ja hämärähommia, että herkempi voi saada vaikka nauruhepulin.”

Lisää luettavaa