Hobitti-tähti avautui mielenterveydestä ja terapiasta – ”Kannamme kaikki mukanamme ristiä”

Näyttelijä arvostaa myös juuriaan sekä aksenttinsa säilyttämistä.

22.11.2018 18:45

Hobitti-leffoista tuttu Luke Evans avautui mielenterveysongelmistaan televisiohaastattelussa. Hän antoi neuvon, että tuntemuksista kannattaa puhua, jotta ne eivät manifestoituisi negatiivisella tavalla.

– Henkisestä terveydestä huolehtiminen on psykologisesti tärkeää. Me kaikki kannamme jotain ristiä mukanamme, miehet kantavat sitä yleensä paljon raskaammin kuin naiset. Emme ole hyviä puhumaan ja avautumaan, Evans tuumaili.

– Olen puhunut terapiasta ja miten tärkeää se on, jos se on tarpeen. Joskus unohdat, mitä kannat mukanasi päivittäin. Se voi varastoitua ja kasvaa sisälläsi, Evans jatkoi.

– Se voi myös manifestoitua monilla negatiivisilla tavoilla, joten on parempi puhua siitä, saada se ulos eikä olla myöskään häpeissään siitä, näyttelijä vielä lisäsi.

Evans sanoi olevansa kotoisin Etelä-Walesista, jossa ainakaan miehet eivät perinteisesti puhu tunteistaan.

Nykyään tähti asuu Lontoossa. Silti hän puhuu edelleen Etelä-Walesin murteella. Näyttelijä pitääkin alkuperäisen aksenttinsa säilymistä tärkeänä hänen persoonallisuutensa kannalta. Aksentti antaa Evansin mielestä hänelle myös luonnetta.

Evans korosti niin ikään perheen merkitystä.

– Perheeni pitää minut jalat maassa. Se on hyvä asia. Juuriaan ei kannattaisi koskaan unohtaa, koska se antaa persoonallesi aitoutta, tähti vielä pohti.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa