Hollywood-tähti Jennifer Aniston kielsi hänestä liikkuvan huhun

Ja Frendit-kuvaukset ovat purkissa.

Näyttelijä Jennifer Anistonin edustaja joutui kieltämään Closer-lehden tähdestä kertoman väitteen. Lehti uutisoi lähteeseensä perustuviin tietoihin nojaten, että 52-vuotias näyttelijä olisi kertonut Frendit-kollegoilleen Courteney Coxille, Lisa Kudrowille, David Schwimmerille, Matt LeBlancille ja Matthew Perrylle Frendien erikoisjakson kuvausten aikana adoptoivansa tytön meksikolaisesta orpokodista.

Tähden edustaja väittää juttua tekaistuksi – hän sanoi, ettei näin ole tapahtunut. Aniston on ollut pitkään Casa Hogar Sion -orpokodin tukija, jonka vuoksi huhut ovat saattaneet lähteä liikkeelle.

Frendit-näyttelijät tekevät yhteisen paluun HBO Maxilla, ja paluujakso on jo kuvattu. Se esitetään suoratoistopalvelussa 17 vuotta sen sarjan päätösjakson jälkeen.

Vielä ei ole oikein selvyyttä, minkälainen jakso tulee olemaan. Tiettävästi varsinaista käsikirjoitusta ei ole, eivätkä näyttelijät ehkä pysy tutuissa roolihahmoissaan. David Schwimmer puolestaan sanoi olevansa jaksossa David eikä Ross, mutta paljasti myös, että jaksossa nähdään jotain erikoisempaakin.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut