House of the Dragonin 18-vuotias näyttelijätär pelkäsi seksikohtausta – vastanäyttelijä oli 30 vuotta vanhempi mies

Myös Fabian Frankelilla oli hankaluutensa, tosin hän unohti miten näytellään.

20.9.2022 05:30

House of the Dragon -sarja on lähtenyt ihan kiitettävästi käyntiin. Sarjaa katsoneiden tuntemuksia luodattaessa välittyy, ettei se ainakaan ole epäonnistunut. Ehkei sarja kuitenkaan ihan Game of Thonesin laatutasoa ole – ainakaan vielä.

Yksi sarjan sankarimaisen oloisista hahmoista on siniveristen henkivartija Ser Criston Cole, jota näyttelee Fabien Frankel. Hänen alkuaan sarjan näyttelijänä ei kuitenkaan voi verrata kovinkaan sankarimaiseksi. Paineet kävivät hänellä niin kovaksi, että Frankel unohti, miten näytellään.

Fabien Frankel. House of the Dragon.

 

House of the Dragon -näyttelijä unohti ilmeisesti kaiken oppimansa kuvatessaan ensimmäistä kohtaustaan​, ja yksinkertaisesti jäätyi.

– Kamera tuli vihdoin kohdalleni, ja vannon, että kirjaimellisesti unohdin miten näytellään, Frankel sanoi.

– En kyennyt siihen! En tiennyt mitä tehdä. Muistan ajatelleeni: ”Se oli tässä, olen munannut tämän totaalisesti”, näyttelijä jatkoi.

House of the Dragon -sarjan vetäjä Miguel Sapochnik joutui Frankelin pimenemisen jälkeen kahlaamaan 250 taustanäyttelijän läpi päästäkseen katsomaan, mikä oikein on vialla.

– Fabien, mitä kuuluu? Mikä kasvojasi vaivaa, Frankel muisteli Sapochnikin kysyneen.

Frankel voitti lopulta paniikkinsa, ja sai kohtauksen purkkiin. Hän oli silti edelleen nolostunut tilanteesta.

– Se oli yksinkertaisesti *ittu elämäni pahin kokemus, Frankel harmitteli.

Nuorta Alicent Hightoweria näyttelevä Emily Carey puolestaan kertoi seksikohtauksen kuvaamisen kuningas Viserysin näyttelijän Paddy Considinen kanssa olleen pelottava kokemus, koska heidän välillään on 30 vuoden ikäero, eikä asiaa auttanut, että he eivät tunteneet entuudestaan.

– Se pelotti minua, koska en ollut vielä tuolloin tavannut Paddya, enkä tiennyt kuinka mukava hän on, ja kuinka helpoksi hän aikoi tehdä sen (kohtauksen), Carey sanoi.

Careyn hermostuneisuuden ymmärtää, sillä hän oli käsikirjoitusta lukiessaan vasta 17-vuotias, ja kohtausta kuvatessaan 18-vuotias.

Ensimmäinen House of the Dragonin kausi koostuu kymmenestä jaksosta, ja sarja on katsottavissa HBO Maxista. Alla traileri.

Lue myös: House of the Dragon -näyttelijätär löysi menestyksen kääntöpuolen – ”Se on *itun perseestä” – Episodi.fi

Lähde: CBR

Lisää luettavaa