Huhu: Wonder Woman -ohjaajan Star Wars -leffa hyllylle taiteellisten erimielisyyksien takia – luottamus studion johtoon on muutenkin kärsinyt

Kylläpä on sotkuja.

Uutisoimme viime viikolla, kuinka Wonder Woman -ohjaaja Patty Jenkins joutui vetäytymään Star Wars -elokuvansa Rogue Squadronin teosta, koska aikataulut eivät toimineet. Jenkins tekee parhaillaan Wonder Woman 3:a ja Cleopatraa.

The Hollywood Reporterin toimittaja Matthew Belloni on saanut sisäpiirin tietoa ja hän paljastaa, että elokuvan hyllyttämiseen liittyivät aivan muut syyt.

Jenkins ei halunnut muokata käsikirjoitustaan Lucasfilmin vaatimusten mukaiseksi, joten kyseessä olivat kuuluisat taiteelliset erimielisyydet.

Samalla Belloni kertoo Star Wars -elokuvien tuottajien, tekijöiden ja taiteellisten johtajien välien kiristyneen pahasti Lucasfilmin pomon Kathleen Kennedyn kanssa.

Belloni kertoo, kuinka huippuohjaajat haluaisivat tehdä Star Wars -elokuvia, mutta törmäävät mikromanagerointiin sekä pakollisiin tarinavaatimuksiin allekirjoitettuaan sopimuksen Lucasfilmin kanssa.

Jenkinsin elokuva ei ole ensimmäinen hyllytetty Tähtien sota -projekti.

Colin Trevorrowin piti tehdä The Rise of Skywalker, mutta hänet vaihdettiin J.J. Abramsiin käsikirjoituskiistojen takia.

Game of Thrones -tekijöiden David Benioffin ja D.B. Weissin piti tehdä SW-trilogia, mutta siitä ei ole kuultu enää mitään.

Rian Johnsonin trilogiasta ei ole myöskään kuultu mitään pitkään aikaan.

Phil Lordin ja Chris Millerin piti tehdä Solo: A Star Wars Story, mutta kaksikko jätti tuotannon kuvattuaan elokuvaa neljä kuukautta. Myöhemmin paljastui, että miekkoset ottivat yhteen Kennedyn kanssa. Ron Howard korvasi heidät..

Fanit ovatkin haikailleet The Mandalorianin vetäjien Jon Favreaun ja Dave Filonin perään. Fanit haluaisivat heidän johtavan Star Wars -universumia.

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut