Huomasitko? Alec Baldwin jätti näyttävät jäähyväiset julkisuudelle kymmenen vuotta sitten

Tämä yksityinen elämä on kyllä mennyt ohi.

26.2.2024 21:01

Näyttelijä Alec Baldwin on otsikoissa milloin mistäkin. Kymmenen vuotta sitten hänelle kuitenkin riitti.

Baldwin julkaisi näyttävän kolumnin Good-bye, Public Life (Hyvästi, julkinen elämä) Vulturessa, eli New York Magazinessa, jossa kertoi jättävänsä julkisen elämänsä taakseen.

Vuonna 2013 Baldwinista julkaistiin videokuvaa, jossa hän haukkuu halventavalla homoseksuaalisuuteen viittaavalla termillä valokuvaajaa. Video levisi ja Baldwin sai maineen homofoobikkona. Hän käy aihetta kolumnissa läpi ja kertoi tavanneensa LGBT-järjestön jäseniä ja kieltänyt olevansa homofoobikko.

”Eräs nuori mies, naisesta mieheksi [halventava nimitys], kysyi, olenko täällä kuivapesemässä itseäni kuten Brett Ratner? Se tarkoitti, että olisin kirjoittanut heille kuusinumeroisen shekin, itkenyt illallisella heille ja antanut sydäntäsärkevän puheen, jossa anon anteeksiantoa. Ajattelin itsekseni, että anoisinko anteeksiantoa jostain sellaisesta, mitä en tehnyt? Sanoin, että ei, en halua kuivapesua”, Baldwin kirjoitti 2014.

Baldwin kirjoitti, ettei hän muuttunut, mutta julkisuus muuttui. Jokaisella oli kamera taskussaan ja se häiritsi häntä. Baldwin myönsi, että myös hänessä on ollut vikaa, koska on ollut monesti niin kipakka reagoimaan.

Hän luetteli myös muita hairahduksia, jotka suuri yleisö on ymmärtänyt väärin. Hän päätti kolumnin siihen, että ei aio esittää enää fanien kaveria tai osallistu muihin yleisötilaisuuksiin kuin keskusteluohjelmiin ja Saturday Night Live -tyylisiin ohjelmiin. Hän halusi antaa aikaa itselleen.

Lisää luettavaa