Mitä ihmettä? Menestyssarjan palkintoehdokkuuksia kahminut uusin kausi piilotettu Netflixiin

Nyt tarkkana.

Voin suoraan kertoa, että tämä huomio sai toimittajan ymmälleen. Netflixissä on katsottavissa FX:n suosittu antologia-sarja American Crime Story (suomeksi Amerikkalaisia rikostapauksia), jonka ensimmäinen kausi kertoi O.J. Simpsonin tapauksesta. Ensimmäinen kausi oli nimeltään The People vs. O.J. Simpson.

Ensimmäinen kausi oli valtavan suosittu ja toi sarjalle lukuisten Emmy-palkintojen lisäksi myös kaksi Golden Globea, mm. parhaasta minisarjasta. Sarjan toinen kausi kertoo muotisuunnittelija Gianni Versacen murhasta. Uusi kausi The Assasination of Gianni Versace sai vastikään Screen Actors Guild -ehdokkuuksia, sekä neljä Golden Globe -ehdokkuutta. Miksi sarjaa ei näy missään?

Paitsi että, se kyllä löytyy Netflixistä, jos osaa etsiä. Amerikkalaisia rikostapauksia -sarjan pikkukuvassa näkyy edelleen O.J. Simpson -kauden kuva, mutta siinä on pieni punainen ilmoitus uusista jaksoista. Versacen murhaa koskeva toinen kausi on siis siellä, mutta Netflix ei ole ilmaissut asiaa mitenkään. Ainoastaan pieni punainen ilmoitus uusista jaksoista paljastaa yhden tämän vuoden jännittävimmän sarjan olemassaolon.

Kausi on todella jännittävä ja katsomisen arvoinen. Kaudessa nähdään Edgar Ramirez Gianni Versacen roolissa. Hänen siskoaan Donatella Versacea näyttelee Penelope Cruz. Giannin rakastajana nähdään Ricky Martin. Murhaajan roolissa hyytävän roolisuorituksen tekee loistava Darren Criss.

Sarjan kolmas kausi on kehitteillä, vaikkakin hieman vastatuulessa. Sen on määrä kertoa hurrikaani Katrinan aiheuttamista tuhoista ja sen jälkimainingeista.

Kuva sarjasta American Crime Story: The Assasination of Gianni Versace

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut