Hupsistakeikkaa! Aussitoimittaja mokasi tv:ssä – paljasti Thor: Ragnarökistä jättimäisen juonikuvion

Aina ei mene kuten Valhallan kultaisessa salissa. Välillä sima läikkyy syliin ja possukin käristyy liikaa. Nyt kävi näin australialaisessa tv-ohjelmassa.

Chris Hemsworth ja Mark Ruffalo olivat australialaisen The Project -nimisen tv-show’n vieraana, kun toimittaja paljasti saman, erääseen hahmoon liittyvän juonikuvion useampaan kertaan. Chris joutui jopa sanomaan juontajalle, että nyt kuljetaan kielletyllä alueella.

Alla massiivinen juonipaljastus Thor: Ragnarökistä. Mikäli haluat välttyä kaikilta spoilereilta, älä lue tämän pidemmälle! Tämä on siis varoitus. Lopeta lukeminen! Nyt!

Kyseinen paljastus liittyy Cate Blanchettiin ja Helaan, alamaailman eli Helheimin kuningattareen, kuolleiden jumalattareen.

Skandinaavisten muinaisrunojen kokoelman Eddan mukaan Hel (Hela) on Lokin ja Angrboða-jättiläisen tytär, Fenris-suden ja käärme Jörmungandrin sisar.

Marvel-maailmassa Hela on kuitenkin Thorin sisko! Ainakin jos aussijuontajaan on uskominen.

Emme ole vielä nähneet elokuvaa, joten paljastusta ei voi täysin varmana pitää. Mutta jos Chris joutuu hyssyttelemään juontajaa, niin jotainhan se kertoo asiasta.

Alla haastatteluvideo.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut