Illalla tv:ssä: DiCaprion uralla harvinaisen heikko leffa – elokuva pilasi Ewan McGregorin ja Danny Boylen välit

IMDb-arvosana on 6,6.

12.3.2023 10:00

Illan tv-tarjonnassa on seikkailullinen draama The Beach (2000). Elokuvalla vaikuttaa olevan pieni fanikuntansa, vaikka elokuva sai huonon vastaanoton niin kriitikoilta kuin yleisöltäkin. Rotten Tomatoesin kriitikkomittari näyttää 21 prosenttia ja yleisömittari 57 prosenttia.

Tarinassa amerikkalainen turisti Richard lähtee ranskalaispariskunnan kanssa etsimään salaperäistä ja kiellettyä paratiisisaarta Thaimaassa. Heillä on niin ikään hallussaan kummallinen kartta. Ja onko alue todella niin turvallinen sittenkään…

Kyseessä on harvinainen floppi Hollywood-tähti Leonardo DiCapriolle, sillä se ei myynyt lippuja Yhdysvalloissa kuin 39 miljoonan dollarin edestä. Maailmanlaajuisesti leffa kuitenkin pärjäsi paremmin. Kaikki tienestit huomioiden elokuva oli kohtuullinen menestys.

Leffa ei ollut herkkua ihmissuhteille. Se nimittäin aiheutti jäätävyyttä Ewan McGregorin ja ohjaaja Danny Boylen välille vuoteen 2015 saakka. Boyle oli luvannut pääroolin McGregorille, mutta sen saikin studion painostuksen vuoksi DiCaprio. McGregor tunsi itsensä petetyksi, mutta lopulta riita sovittiin.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 12.03.2023 klo 21.00, Star Channel
  • Ti 14.03.2023 klo 23.00, Star Channel
  • La 18.03.2023 klo 00.35, Star Channel

Lue myös: Will Smith sai ankaran Oscar-kiellon – ei nähdä gaalassa tänä vuonna eikä vielä pitkään aikaan – Episodi.fi


Lähde: IMDb

Lisää luettavaa