Illalla tv:ssä: Epäonnistunut supersankarileffa oli kova pala tähdelle – jumitti roolin jälkeen pelaamaan WoWia loputtomiin

IMDb-arvosana on 6,1.

12.3.2023 12:00

Brandon Routhin keikka Teräsmiehen roolissa jäi pikaiseksi. Se kesti hänen harmikseen vain Superman Returns (2006) -elokuvan ajan.

Leffan floppaaminen otti Routhia koville – hänen mielenterveytensäkin kärsi. Apunaan hän ei käyttänyt lääkkeitä, huumeita tai alkoholia, mutta sen sijaan hän terapoi itseään ”wowittamalla” eli pelaamalla World of Warcraft -tietokonepeliä. Kyseinen peli on tunnettu online-roolipeli, joka tiedetään hyvin koukuttavaksi.

– Pelasin loputtomiin World of Warcraftia, Routh myönsi haastattelussa vuonna 2020.

– Se oli riippuvuuteni – ja muutama muu peli matkan varrella – ja sinne kadotin itseni ja käytin aivan liikaa aikaa, Routh jatkoi WoW-addiktiostaan.

Vaikka Superman Returns otettiin aika hyvin vastaan, se ei menestynyt lippuluukulla. Routhin olikin vaikea sulattaa se tosiasia, ettei rooli tule kasvamaan yhden elokuvan ulkopuolelle. Hän kuvitteli alkuun näyttelevänsä roolia vuosien ajan.

– Ei ollut jatko-osaa, elokuva arvosteltiin pitkälti hyvin, ihmiset pitivät siitä, mutta maailmanlaajuiset lähes 400 miljoonan dollarin lipputulot eivät olleet tarpeeksi, Routh kertoi.

WoW ei auttanut häntä lopulta selviämään kovinkaan hyvin pettymyksestä, vaan muutama muu asia, joita Routh ei maininnut. Hän kuitenkin sanoi hänen naisystävänsä auttaneen häntä.

– Hän tunsi minut parhaiten silloin, hän tuntee minut parhaiten nyt, Routh myönsi vuonna 2020.

Elokuva on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 12.03.2023 klo 21.00, TV5
  • To 16.03.2023 klo 23.10, TV5
  • Pe 17.03.2023 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Muistatko Purppuravyöhyke-elokuvan Gene Hackmanin? Tältä 93-vuotias supervaari näyttää nykyisin – Episodi.fi

Lähde: CBR

Lisää luettavaa