Illalla tv:ssä: Mukiinmenevää B-toimintaa – vaikuttaa kyllä pahasti automainokselta eikä elokuvalta

IMDb-arvosana 6,3.

12.3.2023 11:00

Arnold Schwarzeneggerin toimintaelokuvassa The Last Stand (2013) huumekartellin johtaja karkaa poliisin huostasta ja pakenee kohti Meksikon rajaa. Rikollispomo apureineen päätyvät pieneen rajakaupunkiin, jonka lakia valvoo jääräpäinen seriffi Owens. Owens on aikoinaan toiminut suuressa ja vaarallisessa Los Angelesissa, mutta pieleen menneen huumeiskun jälkeen vetäytynyt viattoman tuppukylän rauhaan.

Kun kotikaupungin rauha rikkoontuu ganstereiden tasoitellessa tietä pomollensa, Owens huomaa ettei FBI-agentit tai kansalliskaarti ehdi ajoissa tulla kaupunkia pelastamaan.

Schwarzenegger teki hienon palveluksen kuvausryhmälle, sillä heillä oli öisin kylmä aavikolla tehtyjen kuvausten vuoksi. Tähti nähtiinkin Walmartissa ostamassa vaatteita heille. Kyseessä on Schwarzeneggerin ensimmäinen pääosarooli elokuvan Terminator 3: Koneiden kapina (2003) jälkeen.

Välillä leffa tuntuu automainokselta, sillä pahiksen Corvette on melkoisen suuressa roolissa. Kuvauksissa niitä tarvittiin peräti seitsemän kappaletta. Vain kaksi niistä palautettiin kohtuullisessa kunnossa takaisin.

Elokuva on myös Prime Videossa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 12.03.2023 klo 21.00, AVA

Lue myös: Huijarisyndroomasta kärsivä Hollywood-kaunotar Jodie Comer täytti 30 – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa