Illalla tv:ssä: Ridley Scottin A-listan tähdillä kuorrutettu leffa floppasi – ”Sen olisi pitänyt olla *itun valtava menestys”

IMDb-arvosana on 5,7.

17.9.2022 13:30

The Counselor -elokuvasta ei välttämättä moni ole kuullutkaan, vaikka sen ohjaajana toimi itse Ridley Scott ja näyttelijäkaarti oli täynnä supertähtiä. Scott palasi vastikään haastattelussa vuonna 2013 ensi-iltansa saaneeseen floppiin.

– Minä todella rakastin The Counseloria ja sen olisi pitänyt olla *itun valtava menestys, Scott sanoi.

– Sillä näyttelijäkaartilla ensimmäisen viikonlopun olisi pitänyt tuoda 50 miljoonaa dollaria. Markkinoinnin ja mainonnan jälkeen olin valmis tappamaan jonkun, Scott mietti.

Elokuvassa nähtiin näyttelijöinä sikermä A-luokan tähtiä, kuten Brad Pitt, Michael Fassbender, Cameron Diaz, Javier Bardem ja Penelope Cruz. Silti leffa ei tuonut avausviikonloppunaan kuin vaivaiset 7,8 miljoonaa dollaria.

Raportoidusti Scott tarkoitti kritiikillään sitä, että markkinointi paljasti elokuvan yllätyksistä liikaa. Hänen mielestään studion olisi pitänyt myös painottaa tähtikaartia mainonnassaan enemmän juonen sijaan. Elokuva on väitetysti nykyään kulttiklassikko huolimatta heikosta arvosanastaan IMDb:ssä.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 17.09.2022 klo 21.00, FOX
  • To 22.09.2022 klo 02.25, FOX
  • Pe 23.09.2022 klo 22.00, FOX

Lähde: Indie Wire

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa