Illalla tv:ssä: Yksi parhaista supersankarileffoista – päätähti sanoi romahtaneensa kuvauksissa

IMDb-arvosana on 7,7.

9.9.2022 15:03

Illalla nähdään televisiosta Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017).

Marvelin tieteistoimintaelokuvan jatko-osassa Tähtilordi (Chris Pratt) löytää vihdoinkin isänsä, Egon (Kurt Russell), joka kutsuu koko porukan omalle planeetalleen. Sillä välin ylipapitar Ayesha palkkaa Yondun (Michael Rooker) vangitsemaan Galaksin Vartijat, koska Rocket (äänenä Bradley Cooper) on varastanut sovereign-kansalta huippuarvokkaita akkuja. Myös Gamoran (Zoë Saldaña) kostonhimoinen sisko Nebula seuraa Vartijoita Egon planeetalle.

Pratt ei pelkää näyttää tunteitaan, sillä The Guardians of the Galaxy Vol. 2 -elokuvan kuvaukset menivät itkuksi. Syynä oli kanssanäyttelijän kuvausten loppuminen.

Kun Russellin useamman viikon kestäneet kuvaukset elokuvassa tulivat päätökseen, se sai sekä ohjaaja James Gunnin että Prattin vetistelemään. Gunn kehui Russellia todelliseksi talentiksi ja miellyttäväksi kaikin tavoin. Pratt kehui voimasanan avittamana Russellia parhaaksi ja sanoi, ettei Gunn ole ainut, joka itkee.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 09.09.2022 klo 21.00, Hero

Lue myös: Tarantino on yrittänyt pestata Stallonen monta kertaa – toimintatähti paljasti mikseivät roolit kelpaa – Episodi.fi

Lisää luettavaa