Jackass-tähti Johnny Knoxville on haastettu oikeuteen pilan takia – uhri pyytää 3 miljoonan dollarin kovauksia

Tämä jekku saattaa tulla kalliiksi.

18.5.2024 14:50

Jackass-tähti Johnny Knoxville jon haastettu oikeuteen. Knoxville käytti sähkötainnutinta The Prank Panel -ohjelman tuottajaan Daniel Curryyn, joka loukkaantui tilanteessa.

Curry haastoi Knoxvillen, ABC Signature Studiosin, ITV American, Jimmy Kimmelin Kimmelotin sekä muut ohjelmaa tuottaneet tahot oikeuteen.

Curry jätti rikosilmoituksensa poliisille 16. toukokuuta.

Syytteessä kerrotaan, kuinka Knoxville ja Curry juoksivat vierekkäin, kun Knoxville käytti häneen sähkötainnutinta. Se aiheutti Currylle täydellisen motorisen pysäytyksen, jonka seurauksena hän valahti jäykkänä maahan.

Curryn vasemmasta jalasta murtui pohjeluu ja nivelside repesi. Hän joutui käyttämään 2,5 kuukauden ajan kävelykeppejä ja vastaavia apuvälineitä. Sen jälkeen hän käytti vielä kahden kuukauden ajan nilkkasidettä. Curry joutui sen jälkeen käymään kuuden kuukauden ajan fysioterapiassa, jossa hänen piti opetella kävelemään uudelleen.

Curry kertoo tilanteen tapahtuneen täysin hänen tietämättään. Tapahtumaa ei ollut määrä kuvata, eikä Curry ollut mukana kohtauksissa.

Curry vaatii kolmen miljoonan dollarin korvauksia hpahoinpitelystä.

Jackass-tähti Steve-O on kommentoitunut tapahtunutta. Hänen mielestään kyseessä ei ole jekku vaan pahoinpitely, koska Curry ei ollut millään lailla mukana ohjelman kohtauksissa.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia