Jada Pinkett Smith avoimena seksielämästään Will Smithin kanssa – Kertoo seksielämän sudenkuopista

AOP

Paljastuksia yksityiselämästä.

E! Online uutisoi, että 23 vuotta naimisissa olleilla Will Smithillä ja Jada Pinkett Smithillä on välillä vaikeuksia ylläpitää seksielämäänsä.

Pinkett Smith kertoi asiasta Gwyneth Paltrow’lle ja omalle äidilleen podcastissa. ”Se on vaikeaa. Will ja minä puhumme paljon matkasta. Suhteemme alkoi hyvin nuorella iällä, 22 vuotiaina”, hän sanoi. ”Luulen, että sitä odottaa kumppaninsa tietävän mitä toinen tarvitsee, varsinkin kun kyseessä on seksi. Ajatellaan, että no, jos rakastat minua niin sinun pitäisi tietää. Jos rakastat minua, sinun pitäisi lukea ajatukseni… Se on iso sudenkuoppa”, Pinkett Smith ohjeisti.

Hänen mukaansa ei voi olettaa oman kumppaninsa tietävän, mitä pään sisällä liikkuu. ”Toisen pitäisi kertoa mitä haluaa. Kerro minulle mitä haluat, ja sen lisäksi minä olen vastuussa siitä, että teen samoin. Todella yritän. Se on epämukavaa, mutta terveellistä, varsinkin seksin suhteen, koska se on asia josta emme puhu”, hän sanoo puhuen yleisesti, mutta samalla peilaten omaan suhteeseensa.

Will Smith on kertonut aiemmin haastattelussa, ettei parin avioliitto ole perinteinen. Heillä molemmilla on ollut myös seksisuhteita avioliiton ulkopuolella.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut