Jaden Smith paljastaa äitinsä Jada Pinkett Smithin tuoneen psykedeeliset huumeet perheeseen

Smithin perhe on löytänyt taikasienet.

3.7.2023 16:59

Will Smithin ja Jada Pinkett Smithin 24-vuotias poika Jaden paljasti taannoisessa haastattelussa äitinsä tuoneen psykedeeliset huumeet perheen käyttöön. Jaden myöntää, että hänen suhteensa sisaruksiin, Willow (22) ja Trey (30), on parantunut niiden avulla.

Jaden oli vieraana Psychedelic Science -nimisessä konferenssissa Denverissä, jossa hän puhui aiheesta.

– Äitini toi psykedeelit perheeseen. Hän oli käyttänyt niitä jo todella pitkään, mutta hiljalleen myös me muut löysimme ne, Jaden kertoo.

– Olemme tapelleet sisarusten kanssa paljon, mutta se rakkaus ja empatia, jonka löydän heitä kohtaan psykedeelisten kokemusten kautta, on jotain erityisen syvällistä ja kaunista, Jaden kertoo.

Psykedeelisten sienten käyttö on kielletty USA:ssa kaikkialla muualla paitsi Oregonissa ja Coloradossa.

Jada on aiemmin kertonut kamppailustaan mielenterveysongelmien kanssa ja kuinka ”luonnon lääkkeet” ovat auttaneet häntä. Jada kuitenkin varoittaa, että ihmisten pitää ensin konsultoida ammattilaisten kanssa, mikäli he aikovat käyttää psykedeelejä.

– Sinun pitää tosissaan haluta sitä. Näiden kanssa ei leikitä. Sinun pitää haluta kohdata todella rankkoja juttuja. Se on kuitenkin todella parantava kokemus, ja ne ovat muuttaneet elämäni, Jada kertoo.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa