James Gunn kertoi vihdoinkin DC-universumin tulevista leffoista – The Flash resetoi kaiken

Jes! Hyvältä kuulostaa.

31.1.2023 21:02

DC Studiosin toinen pomo James Gunn on vihdoin ja viimein kertonut mitä DC-universumin tulevaisuus pitää sisällään.

Tiedossa on ainakin Superman: Legacy-, Supergirl: Woman of Tomorrow- sekä Swamp Thing -elokuvat.

Television puolelle päätyvät muun muassa Booster Gold, Creature Commandos sekä sekä Wonder Woman -esiosa, Paradise Lost.

Uusien projektien tapahtumat saavat alkunsa The Flash -elokuvassa, joka päättää tuntemamme DCEU:n, mutta silti joukko DCEU-projekteja säilyy ”hengissä” myös uudessa universumissa. Itse asiassa Aquaman and the Lost Kingdomista käynnistyy Superman: Legacyn tarina.

Superman: Legacy käynnistää uuden universumin ja sen ensi-ilta on heinäkuussa 2025.

Gunn ja DC Studiosin toinen pomo Peter Safran aikovat siis pistää koko pakan sekaisin.

Tulevia projekteja ovat myös uusi Batman-elokuva, jossa nähdään Damian Wayne, The Authority -elokuva, joka tulee shokeeraamaan katsojat väkivaltisuudellaan, sekä Waller- ja Lanterns -sarjat, joissa seurataan kuinka metaihmiset jakavat oikeutta Maassa ja avaruudessa.

The Authority on Gunnin intohimoprojekti. Hän pääsee tekemään raa’an ja verisen DC-elokuvan. The Authority on ikään kuin paha versio Justice Leaguesta.

Supergirl: Woman of Tomorrow’ssa nähdään erilainen Terästyttö. Hahmo on kaikin tavoin sekaisin päästään, koska todisti kansansa kuoleman. Elokuva perustuu Tom Kingin ja Bilquis Evelyn samannimiseen sarjikseen.

Swamp Thing -elokuvassa päästään tutustumaan hahmon synkkään syntytarinaan.

The Batman 2:n nimi on The Batman – Part II, ja sen ensi-ilta on 3. lokakuuta 2025. Matt Reevesin Batman-tarinat sijoittuvat omaan BatVerseensä, joka ei ole ainakaan vielä yhteydessä DC:n pääuniversumiin.

Tsekkaa Gunnin julkaisema video alta.

Lisää luettavaa