Joaquin Phoenixilla ja Robert De Nirolla oli pientä kahnausta Joker-kuvauksissa – Phoenix mumisi ja meni nurkkaan savuille

Ilmeisesti oli vain eri tyyli valmistautua rooliin.

Joaquin Phoenixilla ja Robert De Nirolla on raportoidusti nyt välit kunnossa, mutta Joker-elokuvaa tehdessään he eivät olleet täysin samalla aaltopituudella. Ohjaaja Todd Phillipsin mukaan ongelmia aiheutti ainakin harjoitukset ennen kuvauksia.

De Niro olisi halunnut lukea näyttelijöiden kanssa käsikirjoituksen alusta loppuun, mutta Phoenix ei halunnut tätä.

– Bob (De Niro) soitti minulle ja sanoi: ”Kerro hänelle, että hän on näyttelijä ja hänen pitää olla siellä. Haluan kuulla koko elokuvan. Menemme kaikki huoneeseen ja vain luemme sen.” Minä olen puun ja kuoren välissä, koska Joaquin tuumi: ”Ei ole v****u mitään mahdollisuutta, että teen läpiluennan.” Bob taas sanoi: ”Teen läpiluennan ennen kuin kuvaamme. Niin me teemme”, Phillips paljasti kulisseista.

Phoenix kuitenkin ilmeisesti kunnioitti sen verran arvostettua De Niroa, että hän lopulta osallistui käsikirjoituksen lukemiseen. Hän kuitenkin Phillipsin mukaan ”mumisi läpi käsikirjoituksen ja meni sen jälkeen nurkkaan polttamaan.”

De Niro olisi halunnut keskustella Phoenixin kanssa luvun jälkeen kahden kesken. Phoenix kieltäytyi ja sanoi De Nirolle: ”En voi, minun täytyy mennä kotiin.” Phillipsin mukaan Phoenix ”voi huonosti” käsikirjoituksen lukemisen vuoksi, koska ei pitänyt tilanteesta.

Kuvauksissa parivaljakko sanoi toisilleen ensimmäisenä päivänä huomenta, mutta eivät sen jälkeen juurikaan puhuneet. De Niro selitti asiasta jälkeenpäin, että koska heidän hahmoillaan ei ollut lämpimät välit, heidän ei tarvinnut puhua kuvauksissa.

Phoenix sanoi myöhemmin, että De Niro on hänen suosikkinsa amerikkalaisista näyttelijöistä.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut