John Cena joutuu maksamaan kaikista elokuvatienesteistään showpainiorganisaatiolle

Tällaisiakin sopimuksia on sitten olemassa.

2.1.2023 13:31

Vapaapainiorganisaatio WWE onkin hieman ahneempi tapaus. John Cena paini WWE:n väreissä 2000-luvun alussa ja hänestä tuli 16-kertainen maailmanmestari. Hän on paininut uransa varrella myös The Rockia ja Dave Bautistaa vastaan.

Cena halusi kuitenkin myös elokuvatähdeksi, kuten The Rock ja Bautistakin. Hänen ensimmäinen elokuvansa oli vuoden 2006 The Marine.

Tämän jälkeen hänet on nähty jättifranchiseissa ja pienemmissä komedioissa.

Tämä on hyvin erikoista, mutta WWE omistaa Cenan nimen, ja hän joutuu maksamaan kaikista tienesteistään tietyn prosenttiosuuden organisaatiolle ja sen perustajalle Vince McMahonille. Asia ei tunnu kuitenkaan häiritsevän miekkosta.

Cena paljasti asian The Howard Stern Show’ssa.

– Howard, ennen kuuluisuutta olin vain pieni poika pienessä massachusettsilaiskaupungissa ajamassa golf-kenttien nurmikoita. Mielestäni ei ole lainkaan kohtuutonta, että maksan sellaiselle henkilölle, joka antoi minulle tällaisen mahdollisuuden, Cena kertoo.

– Jos jotain, niin se kertoo kunnioituksestani häntä kohtaa. Olen hänelle niin paljon velkaa.

Cena kuitenkin myöntää, että on hieman omituista, että McMahon omistaa miehen nimen – John Cena on nimittäin hänen ristimänimensä, eikä mikään keksitty shownimi.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa