Jymypaukku muhimassa? Christopher Nolan saattaa astua 007-leffojen ohjaajaksi – peräti kahden!

Varalla on kolme kovaa ohjaajanimeä.

12.9.2023 13:31

Hollywoodin mielenkiintoisimpiin ohjaajiin kuuluva Christopher Nolan saattaa ohjata seuraavan 007-elokuvan. Eikä siinä kaikki, World Of Reelin lähteiden mukaan hän ohjaa mahdollisesti myös toisen James Bond -elokuvan.

Nolanin meriiteistä löytyvät muun muassa elokuvat Inception (2010), Interstellar (2014), Dunkirk (2017), Tenet (2020) ja Christian Balen Batman-trilogia. Nolanin leipälajina tuntuu olevan sellaisten elokuvien tekeminen, jotka miellyttävät sekä kriitikoita että yleisöä. Se ei liene ihan helpoin tehtävä.

Daniel Craig lompsi pysyvälle lomalle Bond-elokuvista. No Time To Die jäi hänen viimeiseksi 007-leffakseen.

Lähteiden mukaan Bond-tuottaja Barbara Broccoli on kiinnittänyt katseensa Nolaniin, mutta neuvottelut ovat väitetysti tällä hetkellä viivästyneet Hollywoodin lakkojen sekä Nolanin uusimman elokuvan Oppenheimerin vuoksi. Neuvotteluja olisi kuitenkin ehditty käydä aiemmin.

Lähteet kertovat, että suurin ongelma neuvotteluissa on se, kuinka paljon Nolan haluaa valtaa James Bond -leffojen tuotannossa. Jos neuvottelut kariutuvat, hänen varallaan ovat väitetysti Danny Boyle (Trainspotting), Denis Villeneuve (Dune) ja Paul Greengrass (Bourne-leffat).

Nolan olisi kiinnostunut ohjaamaan James Bond -elokuvan. Se on selvinnyt hänen aiemmista lausunnoistaan. Hän sanoi Happy Sad Confused -podcastissa aiemmin tänä vuonna, että olisi mahtava etuoikeus ohjata James Bond -elokuva.

Alla Nolanin haastattelu, jossa puhutaan myös James Bond -aiheesta osapuilleen kohdasta 22:40 alkaen..

Lue myös: Yleisö valitsi suosikkinsa uudeksi James Bondiksi – Tom Hardy ja Henry Cavill seurasivat perässä – Episodi.fi

Lue myös: Lihakset hankkineella Daniel Radcliffellä on väitetysti rooli tulevassa supersankarileffassa – hurjat spekulaatiot toteutumassa? – Episodi.fi

Lähde: NME, World Of Reel

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia