Kingsman-ohjaaja paljastaa, miksi tekisi elokuvia mieluummin DC:lle kuin Marvelille

Vastaus on yllättävän rehellinen.

20.12.2017 14:25

Matthew Vaughn on tunnettu sarjakuvaelokuvien teosta. Hän on ohjannut elokuvat Kick-Ass, X-Men: First Class, sekä molemmat Kingsmanit, kuten myös tuottanut Kick-Ass 2:n ja vuoden 2015 haukutun Fantastic Fourin. Uudessa IGN:n haastattelussa Vaughn kertoo olevansa valmis palaamaan sarjakuvafilmatisointien maailmaan, muttei tekisi sitä Marvelin puolella.

Vaughn on enemmän kiinnostunut DC-elokuvan tekemisestä. Hänen syynsä siihen ei ole kuitenkaan se, että hän pitäisi DC:n sarjakuvista enemmän.

– On paljon hauskempaa lähteä elokuvasarjaan mukaan, kun se on laskussa, koska silloin on helpompaa tehdä hyvä elokuva. Joten jos pääsisin mukaan joihinkin supersankarielokuviin, jotka ovat tuottaneet pettymyksiä, ja tekisin hyvää työtä, voisivat ne olla parempia, Vaughn selitti.

– Kun tein X-Meniä, sitä ympäröi aika alhainen taso… Ei millään pahalla, mutta X-Men: Viimeinen kohtaaminen ei ollut kovin ihmeellinen teos. On paljon hauskempaa pelastaa ja keksiä uudelleen jotain. Olisi paljon vaikeampaa tehdä jatkoa esimerkiksi Guardians of the Galaxylle.

Vaughn on aiemmin paljastanut keskustelleensa Superman-elokuva Man of Steelin jatko-osan teosta, mutta siitä ei ole vielä varmuutta. Tällä hetkellä Vaughnilla on suunnitteilla Kingsman-sarjan kolmas osa ja Terry Hayesin kirjaan perustuva elokuva I Am Pilgrim.

Lisää luettavaa