No nyt tuli klikkiuutinen! Suomalainen suosikkisarja saa uuden tulemisen Ruotsissa

Klikkaa mua on Ruotsissa Dejta.

Johanna Vuoksenmaan kirjoittamasta ja ohjaamasta suosikkisarjasta Klikkaa mua tehdään Ruotsissa paikallinen versio.

Klikkaa mua kulkee Ruotsissa nimellä Dejta, ja se esitetään 2020 SVT:llä. Dejta nähdään myös muissa Pohjoismaissa ensi vuonna.

”Ihan mahtavaa, että Klikkaa mua jatkaa elämää maan rajojen ulkopuolella. Sarja on meille rakas ja annamme sen ilolla ruotsalaisten kollegoidemme käsiin. Remake Ruotsiin ja SVT:lle on osa yhtiömme kansainvälistymistä ja osoitus siitä, että sisältömme matkustavat muodossa tai toisessa”, sarjaa tuottaneen Dionysos Filmsin toimitusjohtaja ja tuottaja Riina Hyytiä kertoo.

Sarjassa seurataan Ellaa (Minttu Mustakallio), joka ryhtyy etsimään parisuhdetta Click me- nimisen nettisovelluksen avulla.

Klikkaa mua on alun perin tehty MTV -kanavalle, ja sen ensiesitys oli 2011. Sarjaa tehtiin yhteensä 24 jaksoa ja se voitti muun muassa parhaan draamasarjan ja parhaan tv-ohjelman Kultaisen Venlan.

Dionysos Films on Riina Hyytiän ja Johanna Vuoksenmaan perustama tuotantoyhtiö, jonka tuotantoihin kuuluu Klikkaa mua -sarjan lisäksi mm. elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto, Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! ja Aurora, sekä sarjat Karppi, Ex-onnelliset ja Nörtti:Dragonslayer666.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut