Liam Neesonin uusi leffa on väitetysti ”vuoden huonoin elokuva”

Viime aikojen Neeson-tykitykset ovat ole juurikaan vakuuttaneet.

13.9.2023 13:38

Hollywood-tähti Liam Neesonista leipoutui Taken-elokuvien myötä vakuuttava toimintasankari, mutta alkavatko hänen paukkunsa tässä genressä ehtyä? Hänen aiemmat elokuvansa Memory (2022) ja Blacklight (2022) olivat varsin heikkoja esityksiä, ja nyt hänen uusin elokuvansa saa lokaa niskaansa.

NME:n mukaan kriitikot eivät ole ottaneet elokuvaa Retribution hyvin vastaan. Sen pääosassa nähdään Neeson toimintasankarina, kun puolestaan ohjaajanpallilla istuskelee Predators-ohjaaja Nimród Antal. Muita näyttelijöitä ovat Noma Dumezweni, Lilly Aspell ja Jack Champion.

Retribution (2023).

Rolling Stonen kriitikko ehdottaa Neesonia harkitsemaan ”jokamiehen toimintasankarin” rooleista eläköitymistä. NZ Heraldin kriitikko puolestaan kutsui elokuvaa ”vuoden huonoimmaksi elokuvaksi”. Myös The New York Times lyttäsi elokuvan. Leffan Metacritic pistemäärä on tällä hetkellä 43 ja IMDb-pistemäärä 5,4.

Elokuva on jo kolmas uusintafilmatisointi espanjalaisesta vuoden 2015 elokuvasta The Stranger. Se on saanut versiot myös Etelä-Koreassa ja Saksassa.

Tarinassa seurataan talousalan ammattilaista Matt Turneria, joka joutuu mysteerisen pommittajan kohteeksi, kun hän on viemässä autollaan poikaansa ja tytärtään kouluun. Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Muistatko Dallasin Linda Grayn eli Sue Ellenin? Tältä nuorekas Starfield-tähti, 83, näyttää nykyään – Episodi.fi

Lähde: NME

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia