Michael Mann paljasti milloin Heat – ajojahti -elokuvan tarina saa täydennystä – esiosa ja jatko-osa julkaistaan kesällä 2022

Heat – ajojahti

Ei kun kirjakaupoille.

The Rewatchables -podcast sai vieraakseen ohjaaja Michael Mannin. Jaksossa perehdyttiin ysärielokuvaan Heat – ajojahti, jonka päärooleissa nähtiin Robert De Niro, Al Pacino ja Val Kilmer.

Jaksossa Mann muun muassa kieltää huhut, joiden mukaan olisi harkinnut Keanu Reevesiä tai Michael Madsenia elokuvan rooleihin. Hän ei myöskään kadu sitä, että ei roolittanut James Caania elokuvaan, mutta harmittelee ettei ole työskennellyt tämän kanssa sitten elokuvan Suurkaupungin lait. Sen sijaan Mann sanoo, että oli vaikea päättää Natalie Portmanin ja Kate Winsletin väliltä, kun Pacinon hahmon tytärtä mietittiin.

Hän kertoo myös, että on kirjoittanut Pacinon Vincent Hanna -hahmon koko taustatarinan aikoinaan. Hän paljasti myös, että Kilmerin Chris- ja De Niron Neil McCauleyn hahmoilla on vankat taustatarinat. McCauleyn hahmon tarina saadaan selville Heatin esiosassa ja jatko-osassa.

”Se on niin elävä, tarkkaan ja läpikotaisin rakennettu, että se puhutteli meitä. Olemme kirjoittaneet romaanin. Emme Heatista, vaan kaikesta mitä tapahtui ennen ja jälkeen, koska hahmot ovat niin eläviä. Se julkaistaan ensi kesänä”, Mann paljasti.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut