Mies ei saanut massiivisen peniksensä vuoksi työpaikkaa – syynä ”sopimaton käytös”

Kertoi ”sen” pituuden olevan 1/12-osa hänen pituudestaan.

27.10.2022 05:30

Metro-lehti kertoi brittiläisessä tv-ohjelmassa My Massive C**k mainitusta erikoisesta tapauksesta. Ohjelmassa nähdyn miehen työpaikkahaaveet kariutuivat hänen valtavan peniksensä vuoksi.

Ohjelman perusteella joillekin valtava penis on tervetullut asia, kun taas toiset haluavat peniksen pienennysleikkauksen tehdäkseen elämästään ja suhteistaan helpompaa. Massiivinen penis voikin aiheuttaa ongelmia jopa työnhakuun.

Ohjelmassa nähty henkilö nimeltään Joe kertoi, miten hän uskoi tulleensa hylätyksi työhaastattelussa. Hän arveli syynä olleen hänen peniksensä, sillä työhaastattelijat uskoivat hänellä olleen erektio.

– Sain vastauksen: ”Et tule saamaan työtä, luulimme sinun olevan hyvä ehdokas, mutta mielestämme siellä oli sopimatonta käytöstä.”

– He luulivat, että minulla oli erektio koko haastattelun ajan, ja he sanoivat tyyliin: ”Sinun asusi ei ollut sopiva.”

Joe tiesi omasta mielestään mistä oli kyse.

– He tarkoittivat selvästi, että voimme nähdä jormasi, Joe harmitteli.

– Se on nyt noin 24,1 senttimetriä, Joe kuvaili penistään, ja selitti sen pituuden olevan 1/12-osa hänen pituudestaan.

Joe kertoi peniksensä olevan myös paksumpi kuin hänen kyynärvartensa. Valtavuuden vuoksi Joen täytyy käyttää erityisalusvaatteita, joihin on lisätty pussi. Tämä estää peniksen valumisen liian alas.

My Massive C**k -tv-ohjelma seuraa ihmisiä, joilla on erittäin suuri penis. Ohjelman katsojat ovat olleet hämmästyneitä hetkistä, joista esimerkiksi yhdessä esitellään sensuroimaton 26,7 senttimetrin penis.

Lue myös: Brad Pitt raivostutti formulafanit – outoa käytöstä Martin Brundlea kohtaan – Episodi.fi

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa