Mies kertoi raiskausfantasiastaan 13-vuotiaalle Natalie Portmanille – ”Olen kokenut seksuaaliterroria”

Tähti avautui ikävistä kokemuksistaan ja niiden seurauksista.

22.1.2018 06:01

Oscar-voittaja Natalie Portman kertoi kokeneensa ”seksuaalista terroria” teini-ikäisenä. Tämä johti siihen, että hän peitteli vartaloaan. Tämä puolestaan ”rajoitti hänen töitään ja ilmaisukykyään.”

Tähti kertoi esimerkkinä kokemuksistaan uransa alusta.

– Täytin 12 vuotta ensimmäinen elokuvani Leonin kuvauksissa. Näyttelin siinä nuorta tyttöä, joka ystävystyy ammattitappajan kanssa ja toivoo tämän kostavan perheensä murhan. Samalla hahmo on löytämässä naiseuttaan, omaa tahtoaan ja toiveitaan, Portman aloitti.

– Sinä hetkenä elämässäni olin niin ikään löytämässä omaa naiseuttani, omia mielihalujani ja toiveitani. Olin niin innoissani 13-vuotiaana, kun elokuva julkaistiin ja työlläni ja taiteellani olisi inhimillistä vastakaikua. Avasin innoissani ensimmäisen fanikirjeeni, josta sain lukea raiskausfantasiasta, jonka joku mies oli kirjoittanut minulle, Portman jatkoi.

Tähti kertoi myös, että paikallinen radioasema oli käynnistänyt laskurin, jolloin Portman täyttäisi 18-vuotta. Tällä viitattiin siihen, milloin Portmanin kanssa olisi laillista harrastaa seksiä.

– Elokuvakriitikot kirjoittivat rintojenaluistani arvosteluissaan. Ymmärsin hyvin pian, 13-vuotiaanakin, että jos ilmaisisin itseäni seksuaalisesti, tuntisin oloni turvattomaksi. Miehet myös kokisivat oikeudekseen keskustella ja esineellistää vartaloni, joka olisi erittäin epämukavaa, Portman lisäsi.

Nämä kokemukset johtivat siihen, että Portman muutti nopeasti käytöstään ja jopa kieltäytyi rooleista.

– Hylkäsin minkä tahansa roolin, jossa oli edes suutelukohtaus. Puhuin asiasta tarkoituksella haastatteluissa. Korostin sitä, minkälainen lukutoukka olin, miten vakavamielinen olin ja suosin eleganttia pukeutumistyyliä, tähti kertoi.

Portman sanoi tavoitelleensa kaikella tällä konservatiivista ja nörttiä mainetta, jotta tuntisi vartalonsa olevan turvassa. Hän halusi myös, että hänen otettaisiin näin vakavammin.

Lähde: The Telegraph

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia