Mitä ihmettä, DC? Ohjaaja Matt Reeves paljasti Batmanin soololeffasta koko pelin muuttavaa tietoa

Ensin Jokerista tehdään elokuva, joka ei kuulu koko DCEU-maailmaan. Ja nyt Matt Reeves on paljastanut melko merkittävää tietoa tulevasta Batman-leffasta.

23.8.2017 20:43

The Batman ei Matt Reevesin mukaan kuulu koko DCEU-maailmaan. Eli siis aivan kuten tuleva Jokeri-leffa, josta uutisoimme jo aikaisemmin.

Reeves oli The Hollywood Reporterin toimittajan Kim Mastersin The Business -nimisessä podcastissa 17. heinäkuuta. Masters julkaisi 21. päivä artikkelin siitä, että Ben Affleck tuskin tulee näyttelemään kovinkaan pitkään Lepakkomiestä. Artikkelin sisäpiiritieto tuli siis suoraan Reevesiltä.

Warner Bros. -studio oli palkannut Reevesin tekemään Batmanin soololeffan, joka ei kuulu DC:n jaettuun elokuvauniversumiin. Reeves paljasti samalla, että hän on tekemässä trilogiaa. Reeves kertoi myös, että hänelle on aivan ok olla tekemättä koko Batman-leffaa, mikäli Warner ei siitä pidä. Ohjaajan mukaan Warner on kuitenkin pitänyt hänen työstään ainakin tähän saakka.

Warner tosiaan ilmoitti juuri tekevänsä kokonaan DCEU-maailmaan kuulumattomia elokuvia kuten Jokerin syntytarinan ilman Jared Letoa ja ilmeisesti myös tuleva The Batman on sellainen. Ben Affleck siis tuskin tulee leffassa näyttelemään.

Mitä ihmettä DC-universumissa on tapahtumassa?

Lähde: Batman News

Lisää luettavaa