Muistatko Men in Black -kaunotar Linda Fiorentinon? Huuhteli lupaavan uransa vessasta alas

Ei ole koskaan kommentoinut väitteitä itse.

Linda Fiorentinolla oli aikoinaan lupaava Hollywood-ura, josta olisi voinut kehkeytyä jotain suurta. Hänet nähtiin muun muassa Men In Black -elokuvassa.

Väitetysti Fiorentino oli kuitenkin hankala työkaveri. Häntä on kuvailtu tähtikaupungissa sanoilla ”painajainen”, ”vaikea tulla toimeen” sekä muuten vain ”vaikea.”

Huhujen mukaan Tommy Lee Jonesin paluun ehtona Men In Black 2 -elokuvaan oli, ettei Fiorentinoa kutsuta takaisin näyttelemään. Syytä ei koskaan paljastettu, mutta väitteiden mukaan syynä oli Fiorentinon myrskyisä luonne.

Fiorentinon seuraava leffaprojekti jatkui niin ikään ikävien tapahtumien sävyttämänä. Hän työskenteli ohjaaja Kevin Smithin kanssa elokuvan nimeltään Dogma parissa. Smith ei säästellyt sanojansa, vaan puhui avoimesti inhostaan näyttelijää kohtaan. Hän toivoi, että olisi valinnut alkuperäisen ehdokkaansa Janeane Garofalon rooliin Fiorentinon sijasta.

Fiorentino ei ole koskaan kommentoinut väitteitä, joten niistä on vain vastapuolten käsitys. Entistä tähteä ei ole joka tapauksessa nähty vuoden 2009 jälkeen valkokankailla eikä myöskään tv-ruuduilla.

Lähde: Roger Ebert

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut