Mulanin kohtalo selvisi – nähdäänkö sitä valkokankailla laisinkaan?

Ei todellakaan näytä enää hyvältä.

Disneyn Mulanin remakea on odoteltu valkokankaille, sitten sitä on taas odoteltu ja onpa sitä odoteltua vielä lisää. Koronatilanne pahenee maailmalla, joten myös Disney on valmistautunut muuttuvaan tilanteeseen.

Mulanin ensi-ilta on nyt siirtynyt suoraan Disney Plus -suoratoistopalveluun. Elokuvan uusi ensi-ilta on syyskuun 4. päivä. Sen saa Premium-palvelun kautta, joka maksaa ilmeisesti noin 30 dollaria.

Disney Plussan Premium-palvelu julkistetaan pian. Sen odotetaan toimivan VOD-kirjastona, eli sitä kautta voi vuokrata elokuvia. Premium-palvelun tarkemmat tiedot julkistetaan elokuun aikana.

Disney raportoi menneestä tilikaudesta, joka oli kolme miljardia dollaria tappiollinen koronapandemian takia. Disney uskoo minimoivansa Mulanin tappiot uuden vuokrapalvelunsa avulla.

Disneyn toimitusjohtaja Bob Chapek vakuutteli, että Mulan tullaan kuitenkin näkemään niissä teattereissa, joissa sen esittäminen on mahdollista, sekä niissä maissa, joissa Disney Plus -palvelua ei vielä ole. Eli tarkoittanee ilmeisesti myös Suomea.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut