Netflixin hehkutettu scifi-elokuva ei saa jatkoa – materiaalia olisi trilogian verran

Natalie Portman ei jatka synkässä scifi-maailmassa vaeltamista, mikäli se on elokuvan ohjaajasta kiinni.

Alex Garlandin (Ex Machina) käsikirjoittama ja ohjaama scifi-leffa Annihilation päätyi ohjaajan pettymykseksi Netflixille, kun studio piti sitä liian älykkäänä ja vaikeana laajalle yleisölle. Yhdysvalloissa pienen teatterilevityksen saanut elokuva ei vetänyt yleisöä, mutta Netflixin ansiosta jatko-osa voisi olla mahdollinen.

Annihilation on ensimmäinen romaani Jeff VanderMeerin kirjoittamassa trilogiassa, joten materiaalia  jatko-osille olisi valmiina. Indiewiren haastattelema Garland ei kuitenkaan ole lainkaan kiinnostunut asiasta.

”Kun juttu on tehty, niin se on tehty. Jatkan saman tien eteenpäin, joten minulla ei ole edes mielipidettä Annihilation-jatko-osasta. Tein alusta asti selväksi kaikille, studiosta näyttelijöihin, että en nähnyt tätä osana elokuvasarjaa”, Garland selittää.

”Jatko-osat eivät ole kiinnosta minua. Se on vähän kuin jos et pidä pihvistä. Silloin et tee päätöstä, ettet syö pihviä, sinä et vain syö pihviä. Minä en vain tee jatko-osia”, elokuvantekijä summaa.

Garland työstää parhaillaan FX-kanavan Devs-tv-sarjaa sekä The Toymaker’s Secret -elokuvan käsikirjoitusta, jonka ohjaa Paloma Baeza.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut