Netflixin Mindhunter-sarjan Charles Mansonia näyttelee sama mies myös Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa

Aikamoinen sattuma.

Netflixin huippusarja Mindhunter sai juuri uuden kautensa. Sarjan ja Quentin Tarantinon uuden elokuvan Once Upon a Time… in Hollywoodin välillä on mielenkiintoinen yhteys.

Molemmissa teoksissa nähdään murhakultin johtaja Charles Manson. Mikä yllättävintä, näyttelijä on sama Mindhunterissa ja Once Upon a Time… in Hollywoodissa.

Näyttelijä on nimeltään Damon Herriman. Hän sanoi haastattelussa lähestyneensä roolia molemmissa projekteissa eri tavalla, koska Manson on vuosikymmeniä nuorempi Mindhunterissa.

Tarantino itse ei juurikaan kiinnittänyt huomiota siihen, että Herriman oli jo David Fincherin Mindhunterissa mukana. Herriman sanoi, että olisi ollut outoa pitää se salaisuutena, ja Tarantino tiesi asiasta muutenkin.

– ”Oletko jo tehnyt sen Fincher-homman?” Tuumin että joo, se oli pari viikkoa sitten. Hän sanoi: ”Viileetä, miten se meni?” Sanoin, että hyvin, Herriman kertoi.

Näyttelijän mukaan Tarantino ei kysellyt asiasta sen enempää, eikä pyytänyt muuttamaan roolisuoritusta Mindhunterista. Herriman sanoi silti löytäneensä itse asioita, joita hän muutti. Hänet kuitenkin maskeerattiinkin erinäköiseksi.

Mindhunter on parhaillaan katsottavissa Netflixissä. Once Upon a Time… in Hollywood on niin ikään jo Suomenkin elokuvateattereissa.

Lähde: IGN

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut