Nyt Amazon Primessa: Erikoisempi kolmen tähden komedia – ”hyvän mielen jälkeensä jättävä lajityyppisekoitus”

IMDb-arvosana 6,8.

Amazon Primen valikoimassa on nyt komediaa ja kauhua yhdistelevä Warm Bodies (2013).

Lähitulevaisuudessa maapallolla asuu yhtä paljon ihmisiä syöviä zombeja kuin myös zombeja vastaan taistelevia ihmisiä. Hetken mielijohteesta nuori zombi R pelastaa toisten zombien hyökkäykseltä Julien, jonka suonissa veri virtaa kovaa. Heidän ystävyytensä uhkaa sen hetkistä maailmanjärjestystä! Julien pitää vain pysyä hengissä ja R:n pitää pysyä kuolleena tarpeeksi kauan.

Episodi antoi elokuvalle kolme tähteä:

”Zombit, romantiikan ja huumorin yhdistävä Warm Bodies olisi helposti voinut olla melkoinen sekasotku. Se onnistuu kuitenkin annostelemaan elementtinsä melko tasapainoisesti. Se on myös juuri sopivasti tosissaan katsojalle suotujen ilkikuristen silmäniskujensa välissä. Lopputulos on hyvän mielen jälkeensä jättävä lajityyppisekoitus, joka saa kiinnostumaan niin postapokalyptisesta maailmastaan kuin nuorten päähenkilöittensä suhteen kohtalosta. Tiukoissa paikoissa heidän puolestaan jännittää aidosti.”

Nicholas Houltilla oli leffassa hankalaa, sillä hän ei saanut lainkaan räpyttää silmiään. Tämä teki pitkien kohtausten tekemisestä epämukavaa. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut