Nyt C Moressa: Elokuva sai todella oudon nimen Suomessa – taistelulajien expertti lähtee kostoretkelle

IMDb-arvosana on 7,0.

1.10.2022 22:33

C Moressa on nyt toimintajännäri The Foreigner (2017). Elokuva tunnetaan Suomessa jossain syystä myös nimellä Kiinalainen, joka on saattanut hämätä katsojia.

Nöyrä ravintolanomistaja Ngoc Minh Quan menettää tyttärensä ja ainoan elossa olevan perheenjäsenensä vaateliikkeeseen suunnatussa pommi-iskussa. Kun taustalta paljastuvat IRA:sta irtautuneet ääritoimijat, alkaa Quan jäljittää syyllisiä. Vyyhti on kuitenkin monimutkaisempi kuin päältä päin näyttää, varsinkin kun Quanin menneisyydestä paljastuu yllättäviä seikkoja.

Ohjaus Martin Campbell. Näyttelijöinä Pierce Brosnan, Jackie Chan, Rory Fleck-Byrne, Ray Fearon, Charlie Murphy  sekä Orla Brady.

Helmikuussa 2016 Lontoon pääkaupunkiseudun poliisille tehtiin kaksi ilmoitusta Lambethin sillalle tehdystä ”terrori-iskusta”, kun monille paikallisille kansalaisille ei kerrottu tämän elokuvan kaksikerroksisessa bussissa tehdystä kontrolloidusta temppuräjähdyksestä. Alla traileri.

Lue myös: Sigourney Weaver puhui Aliensin Oscar-shokistaan – kertoi myös uudesta roolistaan Avatar-jatko-osassa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa