Nyt C Moressa: Tähti vetää vähemmän tunnetun, älyvapaan roolin – nopeatempoinen toimintakomedia ei petä!

IMDb-arvosana on 8,2.

5.4.2023 11:03

C Moressa on nyt Guy Ritchien ohjaama elokuva Snatch – hävyttömät (2000). Brad Pitt tekee elokuvassa hykerryttävän roolisuorituksen irlantilaisena kiertolaisena.

Tarinassa nyrkkeilypromoottori Turkish ja hänen omalaatuinen kumppaninsa Tommy vedetään mukaan sopupelin kiehtovaan maailmaan surullisenkuuluisan Brick Topin toimesta. Asiat mutkistuvat, kun eräs nyrkkeilijähörhö voittaa matsin, vaikka käsikirjoituksen mukaan tämän olisi pitänyt hävitä. Huumoria viljelevässä toimintakomediassa pyöritään myös valtavan timanttiryöstön tapahtumissa. Ryöstö laukaisee tapahtumaketjun, johon liittyy rikoksia, vedonlyöntiä, huumoria ja väkivaltaa.

Elokuvan upeassa tähtikaartissa nähdään Pittin lisäksi muun muassa Benicio Del Toro, Dennis Farina, Jason Statham, Rade Sherbedgia ja Vinnie Jones.

Kun Ritchie kertoi Pittille hänen roolissaan olevan nyrkkeilemistä, näyttelijä huolestui, koska hän oli juuri lopettanut Fight Clubin (1999) kuvaukset, eikä halunnut näytellä samantyyppistä roolia uudelleen. Pitt otti roolin silti vastaan, koska hän halusi niin kovasti työskennellä Ritchien kanssa. Alla traileri.

Lue myös: Pamela Andersonia näytellyt Lily James täytti 34 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi


Lähde: IMDb

Lisää luettavaa