Nyt Disney Plussassa: Odotettu vuoden 2019 trilleri ei lopulta miellyttänyt ainakaan kaikkia

IMDb-arvosana on 6,7.

Disney Plussan tarjonnassa on nyt elokuva Glass (2019).

M. Night Shyamalan yhdistää kaksi loistavaa alkuperäistarinaansa – Unbreakablen ja Splitin – kolmanneksi sarjakuvatrilleriksi. Splitin loppuratkaisun jälkeen David Dunn jahtaa Kevin Wendell Crumbin yli-inhimillistä hahmoa Petoa. Mutta hämäräperäinen Elijah Price – joka tunnetaan myös nimellä herra Glass – alkaakin heiluttaa tahtipuikkoa pitäessään hallussaan salaisuuksia molemmista miehistä.

Näyttelijöinä nähdään James McAvoy, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Samuel L. Jackson sekä Spencer Treat Clark.

Episodin yhden tähden arvostelussa elokuva tyrmättiin:

”Pöhinä Glassin ympärillä on ollut valtaisaa. Elokuva osoittaa sen kuitenkin tarpeettomaksi, sillä kyseessä on lopulta vain karsea fanifiktio X-Menistä. Shyamalanin teennäinen, paikoin jopa imelä käsikirjoitus ei omaa tarinan vaatimaa älykkyyttä ja omaperäisyyttä, vaan sortuu alinomaan helppoihin ja itsestäänselviin ratkaisuihin, jotka vielä lopulta väännetään katsojalle rautalangasta, mikäli joltakulta sattuu menemään jotain ohi.

Taustalla on idea, että kaikki meistä ovat erityisiä ja jokainen nyhverö voi olla supersankari. Vai voiko? Onko supersankareita sittenkään olemassa? Sinänsä hyvä idea, joka kompastuu erittäin kömpelöön toteutukseen. Shyamalan yrittää tuoda supersankarit meidän oikeaan, realistiseen maailmaamme, vähän kuten Christopher Nolan toi myös Batmanin hieman lähemmäksi realismia.”

Shyamalan halusi, ettei studio voi tehdä jatko-osia elokuvaan ilman hänen osallistumistaan. Tämän vuoksi hän joutui myös rahoittamaan elokuvaa omasta pussistaan. Hän kiinnitti talonsa elokuvan vuoksi.

Alla traileri.

Lue myös: Nyt Disney Plussassa: Parhaaksi äänestetty seksikohtaus – näyttelijätär luuli olevansa eri genren elokuvassa | Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut