Nyt HBO Max: Draamakomedia on yksi Tarantinon suosikeista – lutuisen leppoisa leffa sijoittuu New Yorkiin

IMDb-arvosana on 7,1.

22.2.2024 11:00

HBO Maxissa on nyt New Yorkin Brooklynin, Manhattanin ja Bronxin maisemissa kuvattu draamakomedia Harjoittelija (2015).

Robert De Niro näyttelee draamakomediassa Ben Whittakeria, joka on jäänyt eläkkeelle. Hän ei tyydy lepäilemään laakereillaan, ja hankkii uutta sisältöä elämäänsä. Whittaker nappaa senioriharjoittelijan paikan nettivaatekaupan pääkonttorilta.

Uudessa työpaikassaan hän tutustuu nuoreen ja kunnianhimoiseen yrittäjään Jules Ostiniin, jota esittää Anne Hathaway. Hiljalleen Benin ja Julesin välille syntyy ystävyyssuhde.

Näyttelijöinä lisäksi Zack Pearlman, Rene Russo sekä Andrew Rannels. Ohjaajana genren spesialisti Nancy Myers.

Episodin kolmen tähden arvostelussa sanottiin näin:

”Onkin puhtaasti näyttelijöiden ansiota, että hieman ylipitkä elokuva pysyy kiinnostavana. Robert De Niro on oma itsensä karismaattisena vanhana herrasmiehenä, ei harmaantuneesta legendasta pahaa sanaa. Show’n kuitenkin varastaa Anne Hathaway, joka esittää tomeraa ja idealistista, hieman hörhelöä modernia naismenestyjää hyvinkin monitahoisesti. Hän on herkkä, mutta samalla hauska ja tarpeen tullen myös kova. Moderni nainen siis.

Elämä on laiffii, sanoi filosofi Matti NykänenHarjoittelija on myös laiffii, ehkä hiukan hipsterhenkistä ja siloteltua, mutta kuitenkin ihan mukavan lämminhenkistä katseltavaa. Välillä ruusun pitää kuihtua, jotta sen tuoksua osaa arvostaa.”

Quentin Tarantino sanoi leffan olevan yksi hänen vuoden 2015 suosikeistaan. Alla traileri.

Lue myös: Nyt suoratoistona: Kiehtova, jännittävä, yliluonnollinenkin – mysteerielokuva on parhaita 2000-luvun jälkeisiä leffoja – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa