Nyt Netflixissä: Visuaalisesti huikaiseva avaruusleffa – todenperäisyyttä kehuttiin

IMDb-arvosana on 7,3.

Netflixin valikoimasta löytyy nyt Ensimmäisenä kuussa (2018).

Astronautti Neil Armstrong valmistautuu vuosikymmenen ajan elämänsä lentoon ja mahdollisuuteen olla ensimmäinen ihminen Kuussa. Elokuva perustuu tositapahtumiin. Neil ja Janet Armstrongin lapset sanoivat elokuvan kuvaavan heidän vanhempiaan kaikista todenmukaisimmin kaikista elokuvista.

Elokuvaa voi kiitellä varsinkin sen hienosta visuaalisesta ilmeestä. Mestariteos se ei ole, mutta suositeltavaa katsottavaa tieteiselokuvien ystäville.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Jo ennen ensi-iltaansa Oscar-suosikiksi julistettu, Neil Armstrongista ja koko historiallista Apollo 11 -lentoa edeltävästä vuosikymmenestä kertova Ensimmäisenä Kuussa on a) erittäin hyvin tehty, b) mainiosti näytelty ja c) hämmästyttävän persoonaton. Aivan varmasti elokuva voittaa lukuisia palkintoja ja kerää melkoisesti rahaa, ja silti se on elokuva, jonka olisi voinut tehdä melkein kuka vaan Hollywoodin a-listalta. Emme hämmästyisi, vaikka yhtäkkiä selviäisikin, että Solo: A Star Wars Storyn tapaan naruja olisikin vedellyt Ron Howard. Tai vaikkapa Steven Spielberg, joka on joka tapauksessa toiminut elokuvan tuottajana.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut