Nyt Prime Videossa: Arvostetun ohjaajan menestynein leffa – voitti parhaan käsikirjoituksen Oscar-palkinnon

IMDb-arvosana on 7,7.

Prime Videon tarjonnassa on nyt laadukas leffa Midnight in Paris (2011). Elokuva on Prime Videossa nimellä Keskiyö Pariisissa.

Elokuva on Oscar-ehdokkuudella huomioitu ja parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarin sekä Golden Globen voittanut komedia Gilistä, joka saapuu Pariisiin tulevan vaimonsa Inezin ja tämän vanhempien kanssa. Ensimmäisen romaaninsa kanssa taisteleva Gil ihastuu rakkauden kaupunkiin ja löytää sen sinisistä öistä korvaamatonta inspiraatiota, jonka luonnetta hän yrittää turhaan selittää muille. Inez ei liioin vakuutu Gilin aikeista muuttaa Pariisiin heidän purjehdittuaan avioliiton satamaan. Midnight in Paris kohosi elokuvateatterikierroksellaan käsikirjoittaja-ohjaaja Woody Allenin kaikkien aikojen menestyneimmäksi elokuvaksi.

Pääosissa Owen Wilson, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Tom Hiddleston, Carey Stoll, Kathy Bates sekä Michael Sheen. Ohjauksesta vastaa Allen.

Allenilla on tapana antaa näyttelijöille käsikirjoituksesta vain heidän oma osuutensa. Hiddleston ihmettelikin kuvauksissa, miksi Wilsonilla on päällään oudot vaatteet muihin näyttelijöihin verrattuna. Hän ei ollut vielä tuolloin tietoinen elokuvan fantasiaelementistä. Alla traileri.

Lue myös: Vielä hetken Netflixissä: Vain seksiä – näyttelijättären peppu korvattiin sijaisnäyttelijän pyöreillä pakaroilla – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut