Nyt Prime Videossa: Legendaariset hahmot palasivat vuoden 2021 mörkökomediaan – näyttelijä ei tiennyt mihin koe-esiintyi

IMDb-arvosana on 7,1.

14.2.2023 07:15

Prime Videossa on nyt elokuva Ghostbusters: Afterlife (2021). Leffa on omistettu vuonna 2014 kuolleen Harold Ramisin muistolle.

Lapset penkovat isoisänsä tonttia ja sen värikästä historiaa, ja pian paljastuu hyvin epätavanomaisia asioita, sillä talosta löytyy yksi jos toinenkin salaisuus. Lapsien löytäessä yhteyden ikoniseen Haamujengi-ryhmään, he alkavat selvittää kaupunkia runnovia salaperäisiä maanjäristyksiä. Onko järistyksillä ja perheen historialla yhteys vai onko kyse vain yhteensattumasta?

Ohjaajana Jason Reitman. Näyttelijöinä Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd, Logan Kim, Celeste O’Connor, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver sekä J.K. Simmons.

Stranger Thingsistä tuttu Finn Wolfhard ei tiennyt koe-esiintyvänsä tähän elokuvaan. Koe-esiintyminen oli yleisluontoinen ja epämääräinen, sillä elokuvaa kehitettiin salassa.

Mainittakoon myös, että Rudd ilmoitti hauskalla tavalla liittymisestään elokuvaan. Hän jakoi sosiaaliseen mediaan julkaisun, jossa hän seisoi Haamujengin päämajan edessä New Yorkissa. Päämaja sijaitsee on Hook & Ladder Company 8:ssa, joka on osoitteessa 14 North Moore Street sijaitseva paloasema. Alla traileri.

Lue myös: Päiväni murmelina pilasi Bill Murrayn ja Harold Ramisin välit – vierailu 20 vuoden päästä päätti vihanpidon – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa