Nyt Prime Videossa: Ura ja elämä pohdinnassa neljän tähden draamaleffassa – nuori näyttelijä samastui huonosti rooliinsa

IMDb-arvosana on 6,3.

Prime Videossa on nyt elokuva While We’re Young (2014).

Draamakomediassa keski-ikäinen pariskunta tapaa nuoren parin, joka saa heidät pohtimaan omia uravalintojaan ja elämäänsä uudessa valossa.

Näyttelijöinä Naomi Watts, Ben Stiller, Adam Driver, Amanda Seyfried, Maria Dizzia sekä Adam Horowitz. Ohjauksesta vastaa Noah Baumbach.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

While We’re Young on paitsi ihastuttava ihmissuhde-elokuva myös kiehtova kuvaus elokuvien tekemisestä. Josh ja Jamie ryhtyvät tekemään yhteistyötä dokumenttiprojekteissaan, mutta se aiheuttaakin ongelmia. Jamien mukavan persoonan taustalta alkaakin tulla esiin epämiellyttäviä piirteitä. Hän vaikuttaa opportunistilta, joka käyttää hyväkseen sekä Joshia että dokumenttinsa kohdetta. Jamie saattaa olla kieroileva tyyppi, mutta toisaalta hän on omalla tavallaan rehellisempi kuin Jamie. Baumbach jättää kiehtovalla tavalla katsojan päätettäväksi, mitä roolihahmoista pitäisi ajatella. Kaikki ovat vikoineen ja tapoineen hieman hassuja mutta toisaalta puutteineenkin rakastettavia ja todentuntuisia hahmoja.”

Seyfried esittää elokuvassa nuorta naista – hän oli tuolloin 28-vuotias. Seyfried kertoi roolinsa olleen haastava, sillä hän samaistui enemmän Wattsin ja Stillerin hahmoihin kuin omaansa. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Prime Videossa: Ryan Gosling leipoi tällä loistojännärillä itsestään tähden – toinen tähti improvisoi suurimman osan roolistaan – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut