Nyt Viaplayssa: Loistavaa toimintaa ja komediaa! Näyttelijät joutuivat kuvauksissa oikeisiin poliisihommiin

IMDb-arvosana on 7,8.

5.10.2022 11:33

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt hauska komedia Hot Fuzz (2007).

Konstaapeli Nicholas Angel on työssään niin hyvä, että saa kaikki muut näyttämään huonoilta. Seurauksena hänen pomonsa ovat päättäneet pyyhkäistä hänet maton alle. Niinpä Lontoon huippupoliisi löytää itsensä uneliaasta Sandfordin pikkukylästä maaseudulta.

Uneliaassa Sandfordin kylässä Angel on kuin kala kuivalla maalla. Ennen ensimmäistä työpäivää hän ehtii jo pidättää rattijuopon, joka tosin osoittautuu poliisipäällikön pojaksi ja hänen uudeksi parikseen. Aluksi työtehtävät ovat joutsenen metsästämistä ja nopeuksien mittaamista, mutta oudot onnettomuudet kiinnittävät kireän tulokkaan huomion.

Erikoisena yksityiskohtana mainittakoon, että elokuvan näyttelijöitä Simon Peggiä ja Nick Frostia luultiin usein poliiseiksi, joilta tuntemattomat kyselivät reittiohjeita. Sen sijaan, että näyttelijät olisivat paljastaneet totuuden, he leikkivät mukana. Heidän mukaansa se sai heidät tuntemaan olonsa voimakkaaksi. Alla traileri.

Lue myös: Tom Hanks ei ollut mukava nuorempana! Aggressioita Uneton Seattlessa -elokuvan kuvauksissa – hankki jopa potkut lapsitähdelle – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa