Nyt Viaplayssa: Vuoden 2019 elokuva rakastetusta Hollywood-näyttelijättärestä – nenää täytyi pidentää samannäköisyyden saavuttamiseksi

IMDb-arvosana on 6,8.

2.11.2022 22:45

Elisa Viihde Viaplayn valikoimasta löytyy nyt draama Judy (2019).

Elokuvassa Judy Garland saapuu Lontooseen esiintyäkseen viiden viikon ajan loppuunmyydyille konserttisaleille. Ihmemaa Ozista on kulunut jo 30 vuotta, mutta hänen äänensä vaikutus on vain kasvanut.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin näin:

Judy olisikin selkeästi hyvistä tuotantoarvoistaan huolimatta melko tavallinen, dramaturgisista syistä kulmissa hiukan oikova, asioita ja henkilöitä yhdistelevä ja aikajanoja ja asioita aavistuksen vääristelevä elämäkerta, ellei sen keskiössä olisi Renée Zellwegerin keskittynyttä roolisuoritusta. Hän on tehnyt huikean fyysisen muodonmuutoksen mutta löytänyt lisäksi jatkuvaa hyväksyntää ja rakkautta tarvitsevasta, alkoholin ja pillereiden voimalla käyvästä tulkitsijasta useita, ristiriitaisuudessaankin uskottavia tasoja.”

Zellwegerin nenän kärkeä pidennettiin maskeerauksessa hiukan, jotta hän näyttäisi enemmän Garlandilta. Lisäksi hänellä on tummanharmaat piilolinssit, jotta silmät näyttäisivät Garlandin tummanruskeilta silmiltä. Zellweger käyttää elokuvassa myös peruukkia. Alla traileri.

Lue myös: Lähteet: Tässä on on todellinen syy Henry Cavillin lähtöön The Witcher -sarjasta – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa