Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan loppua suojeltiin järein keinoin – edestakaisin juoksemista

IMDb-arvosana on 7,6.

23.8.2022 15:03

Illalla esitetään televisiosta Quentin Tarantinon elokuva Once Upon a Time in Hollywood (2019).

Draamakomedia kertoo uransa ehtoopuolella olevasta näyttelijästä Rick Daltonista, joka yrittää uutta nousua Hollywoodissa vuonna 1969 ja päätyy tekemään spagettiwesternejä. Aisaparina Rickillä on sjaisnäyttelijä Cliff, joka on stunttien sijaan joutunut keskittymään juoksupojan hommiin.

Tarantino kertoi vuonna 2020 haastattelussa turvatoimista, joita kuvauksissa tarvittiin, sillä hän halusi suojella elokuvan loppuratkaisua kaikin keinoin.

– Pidimme kolmannen näytöksen kassakaapissa kirjanpito-osastolla. Menet ja saat käsikirjoituksen, menet pieneen huoneeseen lukemaan kolmannen näytöksen ja kun olet valmis, annat käsikirjoituksen takaisin kassakaappiin ja lähdet. Otat joitakin muistiinpanoja. Jos jokin jäi epäselväksi, palaat takaisin, Tarantino kertoi haastattelussa.

– Ulkokuvauksissa toimme kassakaapin mukanamme, joissa mentiin tuottajan vaunuun, jos sitä piti lukea. Vaikein osa oli päästä yli pelosta, ettei materiaalia ole koko ajan hyppysissäsi. Kun ihmiset pääsivät yli siitä pelosta, se ei ollut ongelma, Tarantino jatkoi.

Lopun suojelu jatkui elokuvan julkaisemisen jälkeenkin. Hän sanoi toimittajille, ettei juonipaljastuksia saa tehdä. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 23.08.2022 klo 21.00, Liv

Lue myös: Tietovisa: Kuinka hyvin tunnet Leonardo DiCaprion ja hänen elokuvansa? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa