Onko Ben Affleckin uutuusjännärissä jo viittauksia Batmaniin?

Ben Affleck esittää elokuvan The Accountant päähenkilöä Christian Wolffia. Autistinen mies on koko elämänsä ajan aina stressaantuessaan toistanut itsekseen runoa, joka kertoo henkilöstä nimeltään Solomon Grundy.

Lastenlorun Solomon Grundy on DC-sarjakuvien maailmassa myös Alfred Besterin ja Paul Reinmanin luoman zombimaisen superroisto Cyrus Goldin koodinimi. Hahmo esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1944 All-American Comics -sarjakuvan 61. numerossa.

Solomon Grundy oli alunperin Vihreän Lyhdyn vihollinen, mutta konna on sittemmin taistellut monia DC:n supersankareita vastaan, mukaan lukien Batman. Viimeksi Batmania on näytellyt juuri Ben Affleck. Vaikka The Accountant ja Batmanit ovat tyyliltään aivan erilaisia elokuvia, ovat jotkut Batman-fanit, jotka kipeästi haluavat nähdä uuden Batman-elokuvan Affleckin tähdittämänä, vertailleet Lepakkomiestä ja The Accountantin päähenkilöä Christian Wolffia.

He ovat päätyneet siihen lopputuloksen, että he ovat hyvin samanlaisia, mikä kuulostaa aika väkisin väännetyltä, mutta tarkkaan mietittyäni ja katsojien arvosteluja hetken tulkittuani olen itse asiassa osan kanssa hieman samaa mieltä. Christian Wolffissa ja Batmanissa on samankaltaisuutta, kuten rauhallisen kulissin taakse kätkeytyvät taistelutaidot, mutta he ovat kuitenkin myös aivan omanlaisiaan. Osa on jopa nähnyt The Accountantin salaisena Batman-elokuvana, mutta se on jo aika kaukaa haettua.

(EPISODI/Matias Vikman)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut