Oscar-ehdokas haukkuu suurelokuvansa, kertoo välttelevänsä Hollywoodin suuria blockbustereita

Onneksi vaihtoehtoja riittää.

30.7.2021 18:30

Näyttelijä, Lion -elokuvasta muutama vuosi sitten Oscar-ehdokkuuden saanut Dev Patel karsastaa Hollywoodin isoja blockbuster-elokuvia. Hän kertoi asiasta The New York Timesin haastattelussa.

Patel kertoo, että hänen agenttinsa eivät ole mielissään siitä, että hän hylkää tarjoukset olla mukana isoissa blockbustereissa. ”Ehkä se on pelkoa siitä, kuinka mahdun mukaan siihen maailmaan”, hän pohtii. Myöhemmin hän puhuu eräästä elokuvasta, jonka tekemisestä hän ei nauttinut ollenkaan.

”Se on yksi huonoimmista elokuvista, jonka olen ikinä tehnyt, eikä minun ehkä pitäisi nostaa sitä edes esiin, mutta nopealla IMDb-haulla tiedät mikä se on”, Patel sanoi. Hän viittasi M. Night Shyamalanin The Last Airbenderiin vuodelta 2010.

Elokuvassa Patel näytteli vihreän kankaan edessä. ”En juurikaan kukkinut siinä tilassa. Nostan hattua kaikille niillle upeille näyttelijöille jotka tekevät Marvel-leffoja, jossa on isoja kovaäänisiä tuulettimia, vihreitä kankaita ja tennispalloja.” Patel sanoo, että jos hän ei saa elokuvaa tuntumaan itselleen aidolta, sitä ei ole syytä tehdä ollenkaan.

Lisää luettavaa