Oscar-nosteessa oleva Brad Pitt aikoo pidättäytyä palkintokampanjoinneista: ”Palkintojen jahtaaminen on karhun palvelus”

Yllättäviä sanoja näyttelijäkomistukselta.

Tämä jos mikä vuosi on Brad Pittille mitä mainioin. Tänä vuonna Pitt on Oscar-nosteessa sekä miessivuosan kategoriaan Once Upon a Time… in Hollywoodista, kuin myös miespääosaan Ad Astrasta. (Ennen kuin joku lukija ihmettelee, niin kyllä, tuotantoyhtiö kampanjoi Leonardo DiCapriolle miespääosan ja Pittille miessivuosan pystiä.)

IndieWiren mukaan Pitt ei kuitenkaan aio kampanjoida itse kummankaan roolin takana. ”Ei hitto, aion pidättäytyä. Tai siis, ei sitä koskaan tiedä. On todella kiva kun numerosi nostetaan. Mutta tavoite on saada elokuva maaliin, puhutella jotakuta joko nyt tai vuosikymmenen päästä. Minusta palkintojen jahtaaminen on itseasiassa karhun palvelus tarinan kerronnan puhtaudelle ja lopputulosta kahlitseva.”

Aiemmin tässä kuussa Pitt sanoi vähentävänsä näyttelijäntyötä tulevaisuudessa. ”On muitakin asioita joita haluan nyt tehdä. Kun tulee tunne, että vihdoin on saanut jostakin asiasta otteen, on aika ottaa haltuun jokin muu asia”, Pitt kertoi The New York Timesille. Pitt on voittanut Oscarin 12 Years a Slave -elokuvasta, jossa hän toimi tuottajana.

Kuva elokuvasta Once Upon a Time… in Hollywood

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut